КрасотаНовинки

6 малки тайни за съвършен вид

Времето ви е малко, затова ви предлагаме тези шест малки тайни, които ще ви помогнат бързо да се подготвите за вечерта – красива и блестяща.

Дори да сте притиснати от времето, трябва да отделите малко от него, за да се превърнете от красива жена в истинска принцеса.

Час преди да облечете тоалета за специалната вечер, вземете душ – контрастен. Комбинирайте топла и хладка вода, за да заредите тялото си с енергия и за да изглеждате по-млади.

След като излезете от банята изпийте чаша черен или зелен чай с лимон. Ако добавите и няколко блокчета шоколад, няма да остане и следа от натрупаната умора.

Най-важната от всички процедури е почистването на лицето. Започнете с хладка вода, след това използвайте енергизиращ тоник, накрая завършете с парченце лед – нежно обтрийте с него лицето. Така ще придадете естествена руменина на кожата.

Преди да сложите грима, поставете под очите тампончета, напоени със сок от краставица или отвара от лайка. Така ще заличите тъмните кръгове и ще освежите кожата.

Следва гримът… Ако имате пигментни петна или зачервявания, непременно ги замаскирайте с коректор. А ако искате да изглеждате добре на снимките от купона, не пропускайте фон дьо тена. Достатъчно е да нанесете веднъж – иначе рискувате да изглеждате гротескно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *