ЛюбопитноНовинки

7 кръга на щастието – кои са те?

Забелязали ли сте, че ежедневно ни се случват неща в едно и също време? Според нумеролозите всяка година човек преминава през седем жизнени цикъла.

Ако ги следваме, можем да облекчим значително живота си, казват още специалистите.

Личните цикли могат лесно да бъдат изчислени.

Началото на първия период е рожденият ви ден. А продължителността на всеки цикъл е 52 дни.

Например, ако сте се родили на 6 юли, като прибавите 52 дни, ще получите края на първия период – 27 август. Вторият цикъл започва на 28 август и завършва на 17 октомври и т.н. Годината на раждане няма значение. Последният период завършва преди следващия ви рожден ден.

И така какво означават седемте цикъла и как да се възползваме от тяхната периодичност?

Първият цикъл е на възможностите

Това е най-доброто време за осъществяване на замисленото с помощта на влиятелни хора. Ще ви се удаде да намерите покровители, да започнете отдавна търсената и желана работа, да получите паричен превод, да създадете бизнес. Периодът е добър и за търсене на надеждни партньори, както и за влагане на капитали в честен бизнес. Това е моментът, в който можете да се заявите публично и да си създадете добра репутация.

Снимка: Pixabay

Вторият цикъл е време за малки и големи промени

Можете смело да се отправите на кратки или дълги пътешествия. Непременно ще бъдат успешни, независимо дали става въпрос за командировка или почивка. Не започвайте нов бизнес, не сменяйте работното си място, не подписвайте дългосрочни договори. Не давайте и не вземайте заеми.

Третият цикъл е енергиен

Чувствате се в страхотна форма. Силен приток на енергия съпътства всяка ваша стъпка. Здравословното ви състояние се подобрява. Сега е моментът да сразите конкурентите. Ако искате да продадете нещо, направете го незабавно – успехът ви е гарантиран. Не е препоръчително мъжете да започват нова връзка. При жените ситуацията е точно обратната. Те трябва да потърсят влиятелен покровител, който ще им окаже подкрепа в делата и в живота. Избягвайте конфликтите.

 Четвъртият цикъл е духовен

Особено плодотворен период за творческите личности. Заемете се с образование, напишете отдавна замислената статия, книга или нарисувайте картина. Ще бъдете изпълнени идеи, които сега могат да се превърнат в реалност. Смело осъществявайте замисленото. Фортуна е на ваша страна. И бъдете оптимисти. Всичко ще се подреди идеално. Имайте предвид, че ако си имате работа с издатели, продуценти и други подобни личности, трябва да сте подготвени. Прочетете всички юридически тънкости, за да не ви измамят. Пориодът не е добър за сключване на брак или за крупни покупки.

Снимка: Pexels

Петият цикъл е на личния успех

Кръгът от интереси се разширява и вие получавате добри перспективи за по-нататъшно процъфтяване. Околните се вслушват в мнението ви. Получават голям кредит на доверие от приятели и партньори. Можете да търсите смело подкрепа от високопоставени личности. Моментът е добър за реализиране на дългосрочни проекти. Можете да си позволите големи покупки, но не забравяйте да спазвате закона, за да си нямате неприятности.

Добре е да намалите приема на месо и да минете за известно време на вегетариантско меню.

Шестият цикъл предполага отпускане и релакс

Посветете се на спортни занимания, почивка и развлечения. Не се притеснявайте, кариерата ви няма да пострада. Просто имате нужда да се заемете със самия себе си. Пътувайте, общувайте с приятели, помислете за интимните си отношения. Новите запознанства ще прераснат в дългосрочни приятелства. Мъжете не трябва да жалят пари и време, за да завладеят сърцето на любимата жена. Е, и за работа ще ви остане време – възможно е да се присъедините към нов, интересен проект.

Седмият цикъл е критичен

Анализирайте натрупания опит. Ако прецените, че не сте постигнали желаното, сега и моментът да се преориентирате. Налага се да се разделите с нещо, но не страдайте. Една загуба винаги носи след себи си нова придобивка. Възползвайте се от възможностите, избавете ес от старите проблеми. И не изпадайте в песимистично настроение. В живота винаги настъпва момент на обновление. И той никога не е напразен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *