Лично

Дженифър Анистън към Матю Пери: Говоря си с теб всеки ден

Дженифър Анистън се сбогува с починалия си колега от сериала „Приятели“ – Матю Пери, и предизвика вълна от коментари и сълзи.

„Сбогуването с нашия Мати беше като да те залее вълна от емоции, каквито не бях изпитвала никога досега. Всички преживяваме загуба в даден момент от живота си. Загуба на човек или на любов. Но скръбта ни позволява да усетим моментите на радост и благодарност за това, че сме обичали толкова дълбоко. А ние го обичахме дълбоко.

Той беше част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата.

Това беше семейство по избор, което завинаги промени самите нас и пътя ни.“, написа Анистън в своя Инстаграм профил.

„Мати знаеше, той обичаше да разсмива хората. Както сам казваше, ако не чуеше „смях“, си мислеше, че ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И той успя да направи точно това. Той разсмиваше всички нас. И то много. През последните няколко седмици препрочитах съобщенията му. Смеехме се и плачехме, после пак се смеехме. Ще ги запазя завинаги“, сподели още емоционално Джен.

„Мати, обичам те толкова много и знам, че сега си в мир със себе си и далеч от всякаква болка. Говоря си с теб всеки ден… Понякога почти те чувам да казваш: „Можеш ли да бъдеш по-луда? Почивай малко, братче, обичам те.“

Снимки/ Инстаграм

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *