Новинки

Хари призна: Имам прекрасен и благословен живот

Принц Хари даде ексклузивно интервю за „Пийпъл“. В него той призна: „Работих върху това през последните две години и излях сърцето и душата си в него, като внимателно подбирах всеки момент. За мен беше привилегия да мога да разкажа историята си с мои думи“.

Хари споделя за изданието как тече живота му с Меган, 3-годишния Арчи и 19-месечната Лилибет.

„Имам прекрасен и благословен живот – живот, който идва с позиция, а с нея и с отговорност, която Меган и аз планираме да използваме разумно“.

„Чувствам, че съм точно там, където ми е писано да бъда, и точно там, където ни е писано да бъдем ние (семейството ми).“

По-малкият син на принцеса Даяна е убеден, че през последните години най-сетне е открил своето житейско предназначение.

„Съпруг и баща – на първо място – както и ветеран, природозащитник и защитник на психичното здраве“, казва той пред People.

„Резервен“ – книгата на Хари се появи на пазара преди ден. Е се превърна в най-бързо продаваната нехудожествена книга в Обединеното кралство. Жадните за другата гледна точка фенове на принца закупиха близо 400 хиляди копия от мемоарите му.

Хари заяви, че сега, когато книгата е на пазара, се надява, че хората ще могат да „видят контекста“.

„Думите ми не са опасни – но преиначаването им е много опасно за семейството ми. Това е избор, който те (коментиращите) са направили“, каза още принцът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *