Музика

Михаела Маринова и нейната „Такава любов“

Михаела Маринова изненадва почитателите си с хитови сингли от последния си албум „До безкрай“. Всъщност Мишето, както я наричат приятелите, изживя доста неща през отиващата си 2023-та. Като се започне с първо самостоятелно турне, мине се през покана от Любо Киров да се присъедини към неговата супер успешна концертна обиколка и се стигне до наградата на БГ радио. Имаше и няколко международни колаборации, многобройни звукозаписни сесии и участие в най-значимия творчески лагер за писане на музика у нас.

„Такава Любов“ е шестият сингъл от албума „До безкрай“.

Музиката и текстът са на Михаела и Павел Николов. Песента е една от най-силните в кариерата ѝ досега. Освен с аудио, „Такава любов“ излиза и с официално видео, реализирано от виртуозния хореограф Милен Данков и режисьора и оператор Виктор Милушев. В него Михаела е по-различна от всякога – зряла, силна, вихрена.

„Има неща, които не могат да бъдат просто казани. Изпяла съм ги в песен, вплела съм ги в движение. Това е „Такава любов.“, споделя красивата изпълнителка.

Официалната аудио и видео премиера на „Такава любов“ е днес, 13 декември, в българския ТВ и радио ефир, всички стрийминг платформи и YouTube канала на Михаела Маринова.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *