КиноНовинки

„Невъзможните“ с дебют през април по HBO GO

„Невъзможните“ ще дебютира през април в стрийминг платформата HBO GO и HBO Max в Европа и в Щатите.

Новият новият драматичен сериал на HBO е епична научно-фантастична драма, която разказва за група жени от Викторианскaта епоха. Те се оказват с необичайни способности, безмилостни врагове и мисия, която може да промени хода на световните събития.

Дамите, наричани още „докоснатите“, се опитват да отстояват правата на неоправданите и да защитава тези, които са като тях.

Главните роли са поверени на Лаура Донъли (Толкин, Британия, Друговремец) и Ан Скели (Викинги, Смърт и славеи), съответно като Амалия Тру, мистериозна вдовица с бойни умения и Пенънс Адеър, блестящ млад изобретател.

Действието на сериала се развива в шест епизода. А създателите му обясняват избора на заглавието с описание на силите и странността на героите, която произтича от тях. Те са хора, които не е трябвало да съществуват по силата на логиката. Те са неестествени и това ги прави в очите на другите невъзможни.

В актьорския състав влиза още цяла плеяда от звезди на британското кино и сериали, начело с Оливия Уилямс (Бащата, От другата страна); Джеймс Нортън (Мистър Джоунс); Том Райли (Демоните на Да Винчи); Рошел Нийл (Подводницата). И още: Елинор Томлинсън (Полдарк), Ейми Менсън (Бялата принцеса), Пип Торънс (Гордост и предразсъдъци), Денис О’Хеър (Истинска кръв), Закари Момо (Доктор сън), Елизабет Берингтън (В Брюж), Кийран Савар (Брекзит), Анна Девлин (Вещиците на HBO), Виола Притджон (От другата страна, Вещерът), Ела-Рей Смит (Клика), Ник Фрост (Краят на света) и Бен Чаплин (Пепеляшка).

Невъзможните е създаден и реализиран от Джос Уидън (Бъфи: убийцата на вампири, Отмъстителите), който обяви, че излиза от поредицата през ноември 2020 г. Като причина за решението си той посочи желанието да се съсредоточи върху личния си живот. И невъзможността да отговори на физическите предизвикателства на създаването на голямо шоу сред пандемия. Филипа Гослет (Мария Магдалена от 2017 г.), която до момента бе изпълнителен продуцент, поема неговата роля в екипа на сериала.

Следвайте новосъздадените профили в Instagram @nevershbo и Facebook за ексклузивно съдържание за сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *