ЗдравеКрасота

Погрижете се за ръцете нежно

Пандемията от коронавирус постави на изпитание не само нервите ни, но и кожата. Честата употреба на различни дазинфектанти влияе доста изтощително. Много дами се оплакват, че кожата им е изсъхнала и дори разранена.

Решението е простичко. Представяме ви CeraVe възстановяващ крем за ръце. Със серамиди, които подпомагат възстановяването на кожната бариера, хиалуронова киселина – която хидратира, глицерин, технология MVE за поетапно доставяне на ключовите съставки от крема в кожата.

Продуктите CeraVe са разработени с дерматолози, за да предоставят иновативни формули, базирани на 3 есенциални СЕРАмида и технология MVE (МултиВезикуларна Емулсионна технология), давайки името на марката: CeraVe. Тя съдържаща 3 идентични на кожните серамида, доставяни чрез технологията на CeraVe за поетапно освобождаване (MVE), което помага на кожата да остане хидратирана през целия ден, през всички сезони и при различни външни условия.

Серамидите са съставките, които помагат за възстановяване бариерните функции на кожата. Те присъстват естествено в кожата ни, образуват защитен слой, който намалява загуба на влага и предпазва от увреждания, резултат от замърсявания и други външни стресови фактори. Когато нивата на серамидите намаляват, кожната бариера отслабва и кожата може да стане суха, с усещане за сърбеж и прояви на раздразнения.

При често миене на ръцете, кожата може да стане суха, чувствителна и в крайна сметка с нарушена повърхност. Тази уникална формула съдържа характерните за CeraVe 3 важни за кожата серамида, които помагат за възстановяване на кожната бариера на ръцете. Възстановяващият крем CeraVe, с немазна текстура, дълбоко хидратира сухата и напукана кожа на ръцете с ключовите си съставки.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *