Любопитно

Позитивен тест: какъв човек сте?

Изберете една от десетте картинки и вижте какво казва тя за вашия характер.

1. Щедри и моралисти. През целия си живот се стремите да станете по-добри. Имате големи амбиции. На околните им се струва, че общуването с вас е трудно, но всъщност на вас самите ви е по-трудно – да се разберете със своето вътрешно Аз. Трудите се усърдно, но не сте егоисти. Работите, защото искате да направите света по-добро място. Обичате силно. Когато ви наранят, продължавате да обичате. За съжаление повечето хора не могат да оценят това, което правите.

2. Интересни личности, държите на истината. Вие сте отговорни, обичате да се грижите за околните. Вярвате в честния успех и приемате лесно своите отговорности в офиса. Добри сте. Лесно печелите доверието на хората до вас. Имате бърза мисъл, блестите в компания, остроумни сте.Винаги можете да разкажете история, която да съживи приятелската среща.

3. Умни, замислени. Вие сте философ по душа. Вашите собствени мисли и идеи стоят над всичко. Обичате да обмисляте теориите си за живота и света в усамотение. Интроверти сте. Разбирате се добре с хората, които обичат да четат, да се учат и да влагат мисъл в постъпките си. Не обичате повърхностните хора, защото вие не сте такива. Губите много време, за да обсъждате морални въпроси. Стремите се винаги да постъпвате правилно, дори хората около вас да не са съгласни.

4. Проницателни, философи. Вие сте уникални. Интуитивни, дори малко чудаци. Често околните не ви разбират, а това ви наранява. Имате нужда от широко лично пространство. Работата ви, творчеството ви има нужда от признание и уважение, за да продължите да се развивате. Виждате изключително ясно тъмните и светлите страни на живота. И сте много емоционални.

5. Уверени, доминиращи. Вие сте независими. Вадещият ви принцип е „Аз ще направя сам”. Разчитате само и изключително на себе си. Знаете, че винаги можете да се справите – с всичко. Знаете какво искате и не се боите да се срещнете с предизвикателствата на живота. Единственото, което изисквате от околните, е да бъдат искрени с вас. Защото не се страхувате от истината.

6. Добри и чувствителни. Лесно поддържате приятелски отношения. Имате много приятели и обичате да споделяте живота си с тях. Имате светла и топла аура. Хората се чувстват спокойно във вашата компания. Всеки ден полагате усилия да подобрите нещата. Искате да бъдете интересни, уникални. Нуждаете се от любов повече от всеки друг на света. Често се влюбвате в хора, които не отговарят на чувствата ви, но това не ви пречи да сте щастливи.

7. Щастливи и невъзмутими. Вие сте спокойни, разбиращи,умеете да слушате околните без да ги осъждате. Смятате, чевсеки човек има свой път на развитие и затова не се месите визбора на близките си. Лесно приемате събитията, които се случват, както и хората с техните постъпки. Устойчиви сте настрес, рядко изпадате в безпокойство. Умеете да си почиватеи да се отърсвате от ежедневните грижи. Винаги успявате дасе забавлявате, без да се отклонявате от собствените си разбирания за успех и щастие.

8. Очарователни, енергични. Вие сте весел човек. Намиратесе в хармония със себе си и света около вас. Спонтанни сте. Винаги сте „за”, особено, ако става въпрос за приключения. Понякога успявате да удивите и дори шокирате хората. Но това не ви стресира, напротив, вие успявате да останете самите себе си. Всичко ново ви е интересно, увличате се лесно. И не намирате покой, докато не успеете да изучите в подробности това, което е спечелило вниманието ви.

9. Изпълнени с оптимизъм, успешни. Убедени сте, че животът е подарък и се опитвате да се възползвате максимално от възможностите, които ви предоставя. Гордеете се с това, което сте постигнали. Готови сте да делите всичко, което имате, с хората, които обичате. Имате невероятно земна представа за живота. Виждате чашата като наполовина пълна. Използвате всяка възможност, за да простите, да се учите, да се радвате… Животът е прекалено кратък, за да правите нещо друго, нали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *