Звезди

Съпругата на Уил Смит: Развод няма да има

Съпругата на Уил Смит, Джейда Пинкет-Смит призна в интервю, че „работи много усилено“ с Уил, за да съживят брака си, след като стана ясно, че са се разделили преди седем години.

Джейда каза още, че е „фокусирана върху изцелението“ и работи върху възстановяването на тяхното „партньорство за цял живот“, съобщава изданието LBC.

Преди няколко дни половинката на актьора сподели, че от 2016 г. всеки си живее собствения живот, тъй като им е омръзнало да се опитват да възстановят връзката си.

„Ние работим много усилено, за да възстановим връзката си, да, да възстановим връзката си… отново по посока – брак“, сподели актрисата.

Джейда каза още, че не идеализира Уил.

„Трябва да мога да го приема такъв, какъвто е. Той ме приема такава, каквато съм, и искаме да се обичаме“, добави тя.

Според актрисата, звездните съпрузи се сблъскали с проблемите, защото „заседнали във фантазиите си“ за това какъв трябва да бъде другият човек.

Джейда е откровена пред изданието и казва, че е обещала на Уил да се справят с всичко и да нямат причина да се разделят официално.

„Обещах му, че никога няма да имаме причина да се разведем. Ще се справим с всичко, от което сме недоволни. И не можах да наруша това обещание“.

Двойката планира да живее отново заедно, защото според Смит, той „остарява“ и „някой трябва да се грижи за него“.

Припомняме, Уил Смит реагира на разказа на половинката си доста изненадано. Той призна, че историята на съпругата му се е превърнала за него в „студен душ“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *