Хороскоп

Транзит на Юпитер в Близнаци: Съдбата се променя

През май ще се случи един от най-важните транзити – на Юпитер в Близнаци.Той ще подобри живота и съдбата на представителите на четири зодии.

Юпитер е една от най-величествените планети във ведическата астрология. Това е планетата на мъдростта, знанието, разширяването, растежа, духовността и висшето обучение.

Неговото влияние върху индивида включва позитивност, щедрост и възможности. Тази планета също така означава богатство, изобилие, просперитет и щастие. Транзитът носи засилване на родовите връзки и ролята на семейството. Надмощие на духовността над материализма.

От 25 май до 9 юни 2025 г. Юпитер транзитира в Близнаци. Това ще засегне основно четири зодии – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Близнаците трябва да се доверят на своето вътрешно Аз, ако искат Юпитер да подкрепи възхода им напред и нагоре.

Овен

Транзитът носи на Овните финансов просперитет във всяко едно отношение. Ще печелите повече, ще изплатите стари дългове, ще натрупате състояние.

Лъв

Лъвовете ще бъдат изключително благословени от този транзит. Възможно е да получите наследство, изненадваща печалба, да купите имот. Не вземайте големи заеми.

Скорпион

Третата зодия, която ще се възползва от транзита на Юпитер, е Скорпион. Финансовото ви състояние ще се подобри и всички професионални стратегии ще бъдат успешни. ВЩе се радвате на лукс и удобства.

Водолей

Финансовото ви състояние ще се подобри. Освен това през този период можете спокойно да харчите пари, за да изпълните желанията на семейството си. Ще можете да си позволите пътешествие и да си платите кредитите, ако имате такива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *